Bemutatkozás

Köszöntő

Kedves Látogató!

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy az a tudás és tapasztalat, amely a hazai hulladékhasznosító ipar meghatározó szereplőinek példa nélküli összefogása révén összpontosul az Elektronikai Hulladékhasznosító Kft.-ben, egy olyan kiváló adottságokkal rendelkező területen talált otthonra és bontakozhat ki a sikeres működés jegyében, mint amilyen Karcag városa és a Karcagi Ipari Park.

Büszkék vagyunk arra, hogy a kitartó, az áldozatkész munka, az igényes és körültekintő szaktudás, valamint a korszerű technológia eredményeképpen Európa legmodernebb hulladékfeldolgozó üzemét valósítjuk meg a város délkeleti peremén.

A Kormányzat által kiemeltté nyilvánított projekt legfőbb célja, hogy az üzem magas színvonalú működése révén a régióban hozzájáruljunk az ipari szerkezetváltás felgyorsulásához, a munkahelyteremtéshez és hosszabb távon egy környezettudatosabb, a fenntartható fejlődés gondolatával összhangban álló fogyasztói magatartáshoz.

Nagyon fontos számunkra a környezetvédelmi előírások magas szinten történő érvényesítése, a természeti értékek megóvása. Olyan technológiát alkalmazunk, amely már bevált és hatékonyan, kockázatmentesen működik, ennek köszönhetően a környezet hulladékhasznosítás általi tehermentesítésének mértékét nem rontja a feldolgozás során fellépő károsanyag-kibocsátás.

Reményeink szerint az Elektronikai Hulladékhasznosító Kft. működése a folyamatos innovációk révén olyan kedvező folyamatokat tart fent a térségben, melyek következtében stabil, kiszámítható munkahelyek mellett további sikerek is elérhetővé válnak, és még több ember életében válik megtapasztalhatóvá a beruházás rendkívül pozitív hatása.

 

Az Elektronikai Hulladékhasznosító Kft. vezetése